21 juni 2010

9. Fuddruckers, San Diego


Fuddruckers, liksom tidigare recenserade IHOP rör sig i gränslandet mellan fastfood och casual dining. Fuddruckers hamburgare är inte hamburgare som vanligen serveras på snabbmatsställen, utan kvalitetsmässigt som serveras på restauranger alternativt hemma (om man gör lika goda).

Hos Fuddruckers väljer man typ av biff, bröd och side orders (potatisbåtar, sallad etc) för att sedan vid en sallads- och dressingbar själv komponera sin egen hamburgare. Kött man kunde välja mellan för utom vanlig nöt var buffel, älg, hjort etc. Jag valde buffel. När jag sedan anlände till dressingbordet var det minst sagt ett digert utbud. Varför har vi inte sånt i Sverige?



Min buffelburgare var således toppad med tomat, pickelrelish, american cheese samt majonnäs, ketchup och två sorters senap. Buffel smakade mycket likt nöt, kanske någon ton av vilt, och köttet är som sagt magrare än nöt, vilket gjorde att köttet var ganska torrt. Dressingarna till trots hjälpte det bara marginellt att safta upp hamburgaren. Välsmakande, men något torrt kött. Skulle kanske valt en annan typ av kött.

Potatisbåtarna var kryddade med någon grillkrydda och de var goda, men hamburgaren lugnade mina mättnadskänslor ganska snabbt.

Fuddrucker's
891 El Camino Del Reina
San Diego, CA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar